XIKAR - Υγραντικό Στοιχείο Κρυστάλλων 50 (XI816)

Κωδικός XI816

22,40 €
με ΦΠΑ

Οι υγραντικοί κρύσταλλοι της XIKAR διατηρούν τέλεια τα πούρα σας σε 70% υγρασία. Απλά το βγάζετε από τη συσκευασία του, γεμίζετε με διάλυμα XIKAR PG και τοποθετείτε το υγραντικό στοιχείο στον υγραντήρα σας και λειτουργεί. Διατηρεί έως και 50 πούρα στο 70% Αργή, σταθερή απελευθέρωση για διατήρηση υγρασίας στο 70% Ασφαλές, αποτελεσματικό και πολύ εύκολο στη χρήση Γεμίστε με το προαναμεμειγμένο διάλυμα PG Διαφανείς κρύσταλλοι gel, απορροφούν 450 φορές το βάρος τους με διάλυμα XIKAR PG! Ο μαγνήτης συγκρατεί σταθερά το υγραντικό κάτω από το καπάκι του υγραντήρα σας.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

XIKAR

Τα αξεσουάρ της Xikar έρχονται για να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καπνιστή πούρων. Τα αναλώσιμα ύγρανσης, τα υγραντικά στοιχεία όσο και τα υγρόμετρα, αποτελούν καινοτόμες λύσεις για τη συντήρηση και ύγρανση των πούρων που ανταποκρίνονται με την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και στις πιο υψηλές προσδοκίες.

Ο Kurt Van Keppel, που ήθελε να αγοράσει έναν καλό πουροκόπτη το 1994, βρήκε ότι τα φθηνά, καθώς και τα υψηλών προδιαγραφών μοντέλα έχουν χαμηλή απόδοση, οπότε αποφάσισε να δημιουργήσει ένα με τον φίλο του, βιομηχανικό σχεδιαστή, Scott Almsberger. Το αποτέλεσμα ήταν ο κόφτης Xi! Οι δύο άντρες δημιούργησαν την Xikar Inc. Η XIKAR προήλθε από τη λέξη sikar, η οποία λέγεται ότι είναι η πρώτη ισπανική εκδοχή της λέξης Taino για το πούρο. Οι Tainos ήταν οι αυτόχθονες πληθυσμοί της Ισπανιόλας και της Κούβας, όπου ο Κολόμβος προσάραξε για πρώτη φορά όταν ανακάλυψε τον "Νέο Κόσμο" και μαζί με αυτόν, τον καπνό. Ο Van Keppel και ο Almsberger άλλαξαν το S σε X (που αντιπροσωπεύει 2 λεπίδες) και έβαλαν το X να κόβει το I, σαν ένα κόπτη που κόβει ένα πούρο!

XI816

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας