TOSCANELLO - Giallo 5’s

Κωδικός TS011

7,00 €
με ΦΠΑ

Το Toscanello Giallo έχει κάποια ειδικά χαρακτηριστικά: χρησιμοποιείται καπνός Kentucky από την Ιταλία, ζυμώνεται πολύ υγρός, σε ειδική συσκευασία και στεγνώνει πάνω από φωτιά οξιάς και δρυός.Τέλος αρωματίζεται με βανίλια. Τα πούρα Toscanello Giallo έχουν μέτρια ένταση, με όμορφες νότες βανίλιας και αφήνουν μια λεπτή γλυκύτητα στο στόμα. 

Προέλευση: Ιταλία

Αρωματικό (Βανίλια)

Συσκευασία: 5τμχ

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

TOSCANO

Μια μέρα του Αυγούστου του 1815, στο εργοστάσιο παραγωγής καπνού στη Φλωρεντία, μια παρτίδα καπνού που αφέθηκε να στεγνώσει στον καλοκαιρινό ήλιο, δέχτηκε μια ξαφνική βροχόπτωση. Έτσι αποφασίστηκε ότι όλος αυτός ο καπνός θα χρησιμοποιούταν για να κατασκευαστούν φτηνά πούρα για τους κατοίκους της Φλωρεντίας. Αμέσως έγιναν μια μεγάλη επιτυχία. Το νερό, όπως αποδεικνύεται, έκανε τη ζύμωση του καπνού, προσδίδοντάς του μια εντελώς «νέα» γεύση. Αυτή ήταν η αρχή του μύθου TOSCANO®, που μπήκε στην τακτική παραγωγή το 1818.

 Οι rollers, όλες γυναίκες, ήταν από τις πρώτες γυναίκες που συμπεριλήφθηκαν πλήρως, με τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες, στην αγορά εργασίας. Το Manifattura Tabacchi κατέγραψε την υψηλότερη αύξηση της γυναικείας απασχόλησης, καθώς τους δόθηκαν όλες οι φάσεις της παραγωγής πούρων. Οι rollers ήταν ζωτικής σημασίας για την κατασκευή του ιταλικού πούρου: η δουλειά τους παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητη για πάνω από 200 χρόνια και μεταβιβάζεται από μητέρα σε κόρη. Χρειάζονται 18 μήνες εξάσκησης για να γίνει κάποια roller. Μόνο μετά από αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να κατασκευάσει ένα πούρο με τα χέρια της.

TS011

Χαρακτηριστικά

ΕΝΤΑΣΗ
ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΔΥΝΑΤΗ
VITOLA (ΣΧΗΜΑ/ΜΕΓΕΘΟΣ)
TOSCANELLO
RING
34
ΜΗΚΟΣ
77mm
ΦΙΛΤΡΟ
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ
ΑΡΩΜΑ
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας