A&G MOURTIDES - Classic 50 Serie "Gold" 50's

Κωδικός CL50

30,00 €
με ΦΠΑ

Η σειρά "Gold" αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας βιομηχανοποιημένα cigarillos με προέλευση από τα Κανάρια Νησιά. Ένα εκλεκτό blend καπνού από την Ινδονησία συνθέτει το filler, ενώ το Sumatra wrapper χαρίζει στα cigarillos γήινα στοιχεία με μια νότα από μπαχαρικά, καθώς αφήνει μια μοναδικά γλυκιά επίγευση. Τα A&G Mourtides Classic είναι mini cigarillos από 100% καπνό, με φυσικό άρωμα, χωρίς πρόσθετα αρώματα και αποτελούν μιας εξαιρετικής ποιότητας επιλογή για όσους αγαπούν τις μικρές απολαύσεις μέσα στη μέρα τους.

Προέλευση: Κανάρια Νησιά

Συσκευασία: 50 τμχ

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

A&G MOURTIDES

Η εταιρεία A&G Mourtides ιδρύθηκε το 2007 στην Αθήνα από τον Αναστάσιο (υιό) και τον Γεώργιο (πατέρα) Μουρτίδη, ωστόσο η αληθινή ιστορία ξεκινά πολύ νωρίτερα. Η παράδοση αυτής της οικογένειας στην καπνοβιομηχανία είναι μακρά και προέρχεται από τη Μικρά Ασία και μετά από τον Καύκασο, όταν στα μέσα του 19ου αιώνα ο πατέρας Κωνσταντίνος και ο γιος Νικόλαος Μουρτίδης ασχολήθηκαν με την καλλιέργεια και το εμπόριο καπνού. Περισσότερες από 50 οικογένειες εργάζονταν στα κτήματα τους και ο καπνός τους ήταν τόσο περιζήτητος που εξήχθη ακόμη και σε αμερικανικές χώρες.

Ωστόσο, οι ιστορικές εξελίξεις το πρώτο τέταρτο του 20ού αιώνα τόσο στη Μικρά Ασία όσο και στον Καύκασο ήταν γρήγορες και διέκοψαν τις οικογενειακές δραστηριότητες. Αλλά άφησαν πίσω τους ιστορίες, γεγονότα και μια κληρονομιά που δεν μπορούσαν παρά να μεταδώσουν στους απογόνους τους την αγάπη για τον καπνό, αλλά επίσης να γεννήσουν την ανάγκη να συνεχιστεί αυτή η μεγάλη οικογενειακή παράδοση.

Έτσι, στα τέλη του περασμένου αιώνα, άρχισε να γεννιέται η ιδέα του Α & Γ Μουρτίδη. Από τότε όλα έχουν γίνει ένα ταξίδι ή μάλλον πολλά ταξίδια. Πολλά ταξίδια με έναν μόνο σκοπό: την ανακάλυψη των καλύτερων καπνών και πούρων από όλο τον κόσμο.

CL50

Χαρακτηριστικά

ΕΝΤΑΣΗ
ΜΕΤΡΙΑ
VITOLA (ΣΧΗΜΑ/ΜΕΓΕΘΟΣ)
MINI
RING
19
ΜΗΚΟΣ
85mm
ΦΙΛΤΡΟ
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ
ΑΡΩΜΑ
ΜΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας