CAPTAIN BLACK - Regular

Κωδικός CBRE

16,50 €
με ΦΠΑ

Κατασκευάζεται μόνο από υψηλής ποιότητας, καπνά Burley, Cavendish και Virginia που μαζεύονται με το χέρι. Αυτό το Regular Blend έχει άρτιο και καθαρό φινίρισμα, είναι ήπιο με χαμηλή ένταση γεύσης. Με μια νότα βανίλιας αφήνει στο χώρο ένα άρωμα ώριμο και ισορροπημένο.

Coarse Cut Pipe Tobacco: Το Captain Black Regular Pipe Tobacco είναι ένα έτοιμο μείγμα καπνού κομμένο Ribbon Cut αλλά με κάποια μεγαλύτερα κομμάτια καπνού στο μείγμα. Ο κατασκευαστής κόβει τον καπνό ξεχωριστά σε λωρίδες και στη συνέχεια αναμειγνύει τις ποικιλίες. Οι λωρίδες καίγονται καλά και με συνέπεια, είναι εύκολο να μπουν στο μπολ της πίπας και αναμιγνύονται όμορφα.

Συσκευασία 50gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.
* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

CAPTAIN BLACK

Η Captain Black είναι μια μάρκα που παράγει αρωματικούς καπνούς πίπας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από την εταιρεία Lane Limited μέλος της Scandinavian Tobacco Group. Μαζί με τους καπνούς πίπας, το πιο ευπώλητο και διάσημο προιόν της, έχει μια ευρεία γκάμα από πούρα και cigarillos.

CBRE

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας