CAPTAIN BLACK - Gold

Κωδικός CBG

16,50 €
με ΦΠΑ

Ο Captain Black Gold μας πηγαίνει πίσω στο 1973, όπου οι λάτρεις του καπνού Cavendish ήταν ιδιαίτερα πολλοί. Αποτελείται από Cavendish και Black Cavendish που προέρχεται από τον καπνό Green River Burley, αυτός ο καπνός έχει περάσει από ατμό και έχει σταθεί, προσφέροντας μια ασυμβίβαστα πλούσια γεύση. Ήπιος, μεσαίας έντασης, με γλυκό άρωμα και γεύση, χαρακτηρίζεται από φρουτώδεις νότες και μια αίσθηση βανίλιας που αφήνει στο χώρο ένα υπέροχο, γλυκό άρωμα. 

Ribbon Pipe Tobacco: Το Captain Black Gold Pipe Tobacco είναι ένα έτοιμο μείγμα καπνού. Το Ribbon Cut είναι η πιο συχνή μορφή κοπής του καπνού πίπας. Ο κατασκευαστής κόβει τον καπνό ξεχωριστά σε λωρίδες και στη συνέχεια αναμειγνύει τις ποικιλίες. Οι λωρίδες καίγονται καλά και με συνέπεια, είναι εύκολο να μπουν στο μπολ της πίπας και αναμιγνύονται όμορφα.

Συσκευασία 50gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.
* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

CAPTAIN BLACK

Η Captain Black είναι μια μάρκα που παράγει αρωματικούς καπνούς πίπας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από την εταιρεία Lane Limited μέλος της Scandinavian Tobacco Group. Μαζί με τους καπνούς πίπας, το πιο ευπώλητο και διάσημο προιόν της, έχει μια ευρεία γκάμα από πούρα και cigarillos.

CBG

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας