DAVIDOFF - English Mixture

Κωδικός DFENM

22,50 €
με ΦΠΑ

Ο Davidoff English Mixture αποτελείται από ένα παραδοσιακό αγγλικό μείγμα Middle Cut (λίγο πιο φαρδύ από το κλασικό Ribbon Cut) από Virginia, Burley και Latakia καπνά και μια νότα καπνού Périque που προστίθεται για να ενισχύσει περαιτέρω το αρωματικό μπουκέτο. Πρόκειται για ένα ήπιο μείγμα πλούσιο σε γεύσεις καπνού στο οποίο υποβόσκει ένα άγγιγμα μπαχαρικών.

Middle Cut Pipe Tobacco: Ο Davidoff English Mixture Pipe Tobacco είναι ένα έτοιμο μείγμα καπνού. Είναι κομμένος σε λίγο πιο παχιές λωρίδες από ότι συνηθίζεται στο Ribbon Cut. Ο κατασκευαστής κόβει τον καπνό ξεχωριστά σε λωρίδες και στη συνέχεια αναμειγνύει τις ποικιλίες. Οι λωρίδες καίγονται καλά και με συνέπεια, είναι εύκολο να μπουν στο μπολ της πίπας και αναμιγνύονται όμορφα.

Συσκευασία 50gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.
* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

DAVIDOFF

Εξερευνόντας τον καπνό Davidoff, με εκλεκτά Δανικά, Σκωτσέζικα και διάφορα άλλα blends, θα καταλάβετε αμέσως πως κάθε μείγμα καπνού δημιουργείται με ιδιαίτερη επιμέλεια για την απόλυτη και εκλεπτυσμένη απόλαυση του κάθε καπνιστή πίπας. Τα καπνά πίπας της Davidoff περιλαμβάνουν κλασικά παραδοσιακά μείγματα και φιλόξενα κομψές γεύσεις. Στα προϊόντα της, η Davidoff ενώνει τη δεξιοτεχνία, την αφοσίωση και την κατανόηση. Η γνώση της παράδοσης που συνδέεται με την καινοτομία και η αίσθηση της κομψής λειτουργικότητας είναι το κλειδί για την επιτυχία των προϊόντων Davidoff. Δημιουργούνται τόσο με προσοχή όσο και με μεγάλη αγάπη στη λεπτομέρεια.

DFENM

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας