DAVIDOFF - Flake Medallions

Κωδικός DFFLM

24,50 €
με ΦΠΑ

Η σύνθεση του Davidoff Flake Medallions αποτελείται από ώριμο καπνό Virginia από επιλεγμένα χωράφια σε περιοχές της Βιρτζίνια και της Βόρειας Καρολίνας καθώς και από καθαρό καπνό Perique από τη Λουιζιάνα. Το διακριτικό άρωμα του καπνού Perique σε συνδυασμό με τη φυσική γλυκύτητα του καπνού Virginia δημιουργεί μια αδιαμφισβήτητη γεύση. Ο πυρήνας του ήπιου, ζυμωμένου Black Cavendish χρησιμοποιείται για να τελειοποιήσει και να ολοκληρώσει τον Davidoff Flake Medallions.

Coin Cut: Το μείγμα Virginia και Perique συμπιέζεται σε λεπτά στρώματα (κέικ) και στη συνέχεια αποθηκεύεται για ωρίμανση προτού αυτά περιστραφούν πολύ σφιχτά γύρω από έναν πυρήνα πιεσμένου Black Cavendish. Το αποτέλεσμα είναι ένας τεράστιος κύλινδρος καπνού (Rope Tobacco), ο οποίος με τη σειρά του αποθηκεύεται για ωρίμανση πριν κοπεί σε "medallions" και συσκευαστεί.

Συσκευασία 50gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.
* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

DAVIDOFF

Εξερευνόντας τον καπνό Davidoff, με εκλεκτά Δανικά, Σκωτσέζικα και διάφορα άλλα blends, θα καταλάβετε αμέσως πως κάθε μείγμα καπνού δημιουργείται με ιδιαίτερη επιμέλεια για την απόλυτη και εκλεπτυσμένη απόλαυση του κάθε καπνιστή πίπας. Τα καπνά πίπας της Davidoff περιλαμβάνουν κλασικά παραδοσιακά μείγματα και φιλόξενα κομψές γεύσεις. Στα προϊόντα της, η Davidoff ενώνει τη δεξιοτεχνία, την αφοσίωση και την κατανόηση. Η γνώση της παράδοσης που συνδέεται με την καινοτομία και η αίσθηση της κομψής λειτουργικότητας είναι το κλειδί για την επιτυχία των προϊόντων Davidoff. Δημιουργούνται τόσο με προσοχή όσο και με μεγάλη αγάπη στη λεπτομέρεια.

DFFLM

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας