CLAN - Original

Κωδικός CLOR

12,20 €
με ΦΠΑ

Ο Clan Original Pipe Tobacco, είναι ένα σύνθετο μείγμα που αποτελείται από 14 διαφορετικά καπνά, συμπεριλαμβανομένων των Burley, Kentucky, Cavendish, Black Cavendish, Virginia, Perique, Turkish και Maryland. Έχει ήπιο, δροσερό και αργό κάψιμο με μοναδικές αρωματικές ιδιότητες. Το blend του έχει ώριμο καπνό Virginia από τη Zimbabwe καθώς επίσης και ιταλικό καπνό. Αρωματίζεται με φυσικό τρόπο με ουίσκι και σφενδάμι στοιχεία που διαμορφώνουν το μοναδικό του χαρακτήρα. 

Shag Cut: Είναι πολύ λεπτοκομμένος καπνός που αποτελείται από χαλαρές, λεπτές λωρίδες και είναι έτοιμος για άμεση χρήση στην πίπα σας χωρίς προετοιμασία για πρόσθετη ευκολία και απόλαυση. 

Συσκευασία 40gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.

* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

CLAN

Οι ρίζες της Scandinavian Tobacco Group εκτείνονται σε περισσότερα από 200 χρόνια πριν, όταν οι τρεις Δανέζικες δυναστείες καπνού, Chr Οι Augustinus Fabrikker, Κοπεγχάγη (με έτος ίδρυσης το 1750), C.W. Obel, Aalborg (το 1787) και R. Færchs Fabrikker, Holstebro (το 1869), παρουσίασαν τα πρώτα τους προϊόντα. Ο καπνός Clan έρχεται από εκείνα τα χρόνια. Η γεύση του σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο καπνό πίπας εκεί έξω, είναι απολύτως μοναδική γι'αυτό και παρόλη την πληθώρα των νέων, ιδιαίτερων και αρωματικών καπνών που υπάρχουν στην αγορά, έχει τους δικούς του φανατικούς καπνιστές.

CLOR

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας