AMPHORA - Full

Κωδικός AMF

11,00 €
με ΦΠΑ

Ο Amphora Full κατασκευάζεται με καπνά Virginia, Kentucky, Burley και Oriental που προέρχονται από τρεις ηπείρους. Τα προσεκτικά επιλεγμένα φύλλα καπνού είναι απόλυτα ισορροπημένα με έντονες νότες κακάο, πορτοκαλιού και βατόμουρου, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά νόστιμο στρογγυλεμένο, βραδύκαυστο μείγμα.

Ribbon Pipe Tobacco: Ο Amphora Full είναι ένα έτοιμο μείγμα καπνού. Το Ribbon Cut είναι η πιο συχνή μορφή κοπής του καπνού πίπας. Ο κατασκευαστής κόβει τον καπνό ξεχωριστά σε λωρίδες και στη συνέχεια αναμειγνύει τις ποικιλίες. Οι λωρίδες καίγονται καλά και με συνέπεια, είναι εύκολο να μπουν στο μπολ της πίπας και αναμιγνύονται όμορφα.

Συσκευασία 40gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.
* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

AMPHORA

Η εταιρεία Mac Baren Tobacco Company A / S είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία παρασκευής καπνού πίπας στην περιοχή της Σκανδιναβίας, ηγέτης στον τομέα των καπνών πίπας, με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 80 χώρες. Αιώνες χειροτεχνίας καπνού μπαίνουν στο Amphora Full. Εκτός από τα καπνά της Virginia, μια ακριβής ποσότητα καπνού Burley και Oriental από 3 Continents ισορροπεί το blend και το αποτέλεσμα είναι ένα μείγμα με ομαλή υφή και αργή καύση. Ο Amphora είναι ένα εμπορικό σήμα καπνού υψηλής ποιότητας.

AMF

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας