AMPHORA - Special Reserve No2

Κωδικός AMSR

11,00 €
με ΦΠΑ

Ο Amphora Special Reserve No 2 είναι ένα μείγμα με καλαίσθητες νότες ώριμων κερασιών. Η γεύση εξισορροπείται από επιλεγμένα καπνά Virginia, Burley και Cavendish από 3 ηπείρους. Κάθε ποικιλία καπνού δίνει κάτι ξεχωριστό στο χαρακτήρα του μείγματος και όλα μαζί προσφέρουν μια νέα διάσταση στην απόλαυση. Τα εκλεκτά καπνά σε συνδυασμό με το άρωμα και τη γεύση των ώριμων κερασιών ενθουσιάζουν τους καπνιστές σε όλο τον κόσμο. Ένα μείγμα Amphora Cherry Cavendish.

Ribbon Pipe Tobacco: Ο Amphora Special Reserve No 2 είναι ένα έτοιμο μείγμα καπνού. Το Ribbon Cut είναι η πιο συχνή μορφή κοπής του καπνού πίπας. Ο κατασκευαστής κόβει τον καπνό ξεχωριστά σε λωρίδες και στη συνέχεια αναμειγνύει τις ποικιλίες. Οι λωρίδες καίγονται καλά και με συνέπεια, είναι εύκολο να μπουν στο μπολ της πίπας και αναμιγνύονται όμορφα.

Συσκευασία 40gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.

* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

AMPHORA

Η εταιρεία Mac Baren Tobacco Company A / S είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία παρασκευής καπνού πίπας στην περιοχή της Σκανδιναβίας, ηγέτης στον τομέα των καπνών πίπας, με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 80 χώρες. Εκτός από τα καπνά της Virginia, μια ακριβής ποσότητα καπνού Burley και Oriental από 3 Continents ισορροπεί το blend και το αποτέλεσμα είναι ένα μείγμα με ομαλή υφή και αργή καύση. Ο Amphora είναι ένα εμπορικό σήμα καπνού υψηλής ποιότητας.

AMSR

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας