MAC BAREN - Mixture Scottish Blend

Κωδικός MBM

10,75 €
με ΦΠΑ

Ο Mac Baren Mixture, επίσης γνωστός ως Scottish Blend, έχει μακρά και μεγάλη παράδοση. Ακριβώς ο ίδιος αυτός καπνός έχει πωληθεί σε connoisseurs σε όλο τον κόσμο από το 1958 και έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς καπνούς πίπας. Ο Mixture παρασκευάζεται από περισσότερα από 35 διαφορετικά φύλλα καπνού από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Κάθε φύλλο έχει τις δικές του ιδιαίτερες ιδιότητες και μόνο με την ανάμειξή τους στις σωστές αναλογίες επιτυγχάνεται η μοναδική του γεύση.

Ribbon Loose Cut: Ο χαλαρά κομμένος καπνός στο Mixture είναι ελαφρύς, γλυκός Virginia. Ένα από τα μυστικά πίσω από την ιδιαίτερη ευχαρίστηση που παρέχει ο Mixture είναι ότι έχουν προστεθεί πιεσμένα καπνά Virginia και Burley, που διαλύονται πριν αναμειχθούν με τα υπόλοιπα μυστικά συστατικά.

Συσκευασία 40gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.

* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

MAC BAREN

Η εταιρεία Mac Baren Tobacco Company A / S είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία παρασκευής καπνού πίπας στην περιοχή της Σκανδιναβίας, ηγέτης στον τομέα των καπνών πίπας, με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 80 χώρες.

MBM

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας