MAC BAREN - 7 Seas Regular Blend

Κωδικός MB7SR

11,90 €
με ΦΠΑ

Απολαύστε τον όμορφο συνδυασμό χρωμάτων του Golden Virginia, τον ανοιχτό καφέ Burley και μια νότα Black Cavendish. Μόλις ανάψετε την πίπα σας, θα νιώσετε μια απαλή γλυκιά γεύση βανίλιας και μαύρης σοκολάτας. Black Cavendish και Golden Burley. Ένας εξαιρετικά απαλός καπνός  με απολαυστική, αρωματική γεύση. Ένα πραγματικό ταξίδι στον κόσμο του καπνού.

Ribbon Cut: Ο 7 Seas Regular είναι ένα έτοιμο μείγμα καπνού. Το Ribbon Cut είναι η πιο συχνή μορφή κοπής του καπνού πίπας. Ο κατασκευαστής κόβει τον καπνό ξεχωριστά σε λωρίδες και στη συνέχεια αναμειγνύει τις ποικιλίες. Οι λωρίδες καίγονται καλά και με συνέπεια, είναι εύκολο να μπουν στο μπολ της πίπας και αναμιγνύονται όμορφα.

Συσκευασία 40gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.

* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

MAC BAREN

Η εταιρεία Mac Baren Tobacco Company A / S είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία παρασκευής καπνού πίπας στην περιοχή της Σκανδιναβίας, ηγέτης στον τομέα των καπνών πίπας, με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 80 χώρες. Τα καπνά 7 Seas αποτελούν μέρος της γραμμής αρωματικών αμερικανικού τύπου Mac Baren. Όλα τα καπνά αυτής της σειράς κατασκευάζονται κυρίως από καπνά Virginia, όπου τα περισσότερα από τα αμερικανικής κατασκευής καπνά έχουν βάση Burley. Η χρήση του Virginia ως το σημαντικότερο στοιχείο στα μείγματα κάνει τη γεύση πιο καθαρή αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε δυσάρεστη επίγευση.

MB7SR

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας