ERINMORE - Mixture

Κωδικός ERMIX

19,00 €
με ΦΠΑ

Μια απαλή γεύση Virginia, αναμεμιγμένη με λίγο Burley και το Black Cavendish είναι μόνο για να αισθανθείτε μια μάλλον διακριτική απόχρωση καπνού. Μια γλυκιά γεύση μελιού θα είναι αισθητή μετά από μερικές ρουφηξιές και μια έντονα γλυκιά φρουτώδης νότα βρίσκεται στο παρασκήνιο. Αυτή η γεύση σε συνδυασμό με την ισορροπημένη, μεσαία ένταση καθιστά τον Erinmore Mixture μια απόλαυση καπνίσματος.

Ribbon Cut: Ο Erinmore Mixture είναι ένα έτοιμο μείγμα καπνού. Το Ribbon Cut είναι η πιο συχνή μορφή κοπής του καπνού πίπας. Ο κατασκευαστής κόβει τον καπνό ξεχωριστά σε λωρίδες και στη συνέχεια αναμειγνύει τις ποικιλίες. Οι λωρίδες καίγονται καλά και με συνέπεια, είναι εύκολο να μπουν στο μπολ της πίπας και αναμιγνύονται όμορφα.

Συσκευασία 50gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.
* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

ERINMORE

Η Murray, Sons and Company Ltd ήταν εταιρεία παραγωγής καπνού με έδρα το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας από το 1810 και έγινε ανώνυμη εταιρεία το 1884. Μέχρι το 1921, μοιράστηκε το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής καπνού, τσιγάρων και snuff καπνού στο Μπέλφαστ με την Gallaher Limited που μετακόμισε εκεί το 1867. Η εταιρεία παρήγαγε τα εμπορικά σήματα Erinmore και Yachtsman Navy Cut, αν και τα τσιγάρα δεν ήταν ανώτερης ποιότητας ο καπνός αποδείχθηκε εξαιρετικός. Η εταιρεία παρήγαγε υψηλής ποιότητας καπνά που έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους λάτρεις της πίπας. 

ERMIX

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας