PETERSON - My Mixture 965

Κωδικός PMIXT

19,50 €
με ΦΠΑ

Ένα πολύ ισορροπημένο, μεσαίας προς έντονης έντασης μείγμα από Cavendish, Latakia, Oriental και μια δόση Virginia που μπορείτε να καπνίζετε όλη μέρα, ένας κλασικός, αγγλικός καπνός πίπας. Με μια υπέροχη γλυκύτητα και ενδιαφέροντα αρώματα μπορεί να ενθουσιάσει κάθε connoisseur της πίπας. 

Ribbon Cut: Ο Petrson My Mixture 965 είναι ένα έτοιμο μείγμα καπνού. Το Ribbon Cut είναι η πιο συχνή μορφή κοπής του καπνού πίπας. Ο κατασκευαστής κόβει τον καπνό ξεχωριστά σε λωρίδες και στη συνέχεια αναμειγνύει τις ποικιλίες. Οι λωρίδες καίγονται καλά και με συνέπεια, είναι εύκολο να μπουν στο μπολ της πίπας και αναμιγνύονται όμορφα.

Συσκευασία 50gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.
* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

PETERSON

Το 1874, μόλις ένα χρόνο μετά τη λήψη του βραβείου για τις προσπάθειές του στη Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου το 1873, ο γερμανός μετανάστης Frederick Kapp μετέφερε την επιχείρηση λιανικής πώλησης πιπών από το Λονδίνο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Μέσα σε ένα χρόνο, ο Frederick προσέλαβε έναν νεαρό Λετονό ξυλουργό, τον Charles Peterson, για να βοηθήσει στην παραγωγή και επισκευή. Το 1890, μετά από 15 χρόνια κατασκευής και επισκευής πολλών πιπών, και σκεπτόμενος πώς να βελτιώσει το design τους, ο Peterson εξασφάλισε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο όνομά του, με τίτλο "Μια νέα και χρήσιμη βελτίωση στις πίπες καπνού", εισάγοντας ένα μοναδικό σύστημα σχεδιασμένο για να απομακρύνει την υγρασία μακριά από τον καπνό και να προσφέρει μια πληρέστερη γεύση. Το 2018, το εργοστάσιο βρίσκεται υπό νέα διεύθυνση. Ενισχύθηκε η τεχνολογία, ο έλεγχος αποθεμάτων, ο ποιοτικος έλεγχος και η επιχειρηματική καινοτομία, σε αντίθεση με οτιδήποτε στην ιστορία της Peterson, διατηρώντας παράλληλα τις παραδοσιακές διαδικασίες και τις τεχνικές κατασκευής πιπών. Παρόλο που η Peterson εισέρχεται σε έναν νέο κόσμο σύγχρονων επιχειρηματικών πρακτικών, παραμένει αφοσιωμένη στην κληρονομιά της. Ως το παλαιότερο εργοστάσιο πιπών briar που λειτουργεί αδιαλλείπτως, η Peterson έχει μια συγκεκριμένη παράδοση που πρέπει να υποστηρίξει, μια κληρονομιά χειροτεχνίας που χρονολογείται πάνω από 150 χρόνια.

PMIXT

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας