MESTANGO - Comfort Καπνοσακούλα (1013-1)

Κωδικός 1013-1

25,30 €
με ΦΠΑ

Η Comfort είναι η νέα σειρά της Mestango. Αυτή η καπνοσακούλα είναι εμπνευσμένη από τη "Guernica", έργο του Picasso το 1937, ως άμεση πολιτική αντίδραση στους καταστροφικούς βομβαρδισμούς των Ναζί, της Βάσκικης πόλης Guernica κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Εμφύλιου. Επιλέξτε τη θήκη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και γούστο. Αποθηκεύστε τον αγαπημένο σας καπνό, τα χαρτάκια και τα φίλτρα σας σε μία θήκη με μαγνητικό κλείσιμο. Κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα σε ασπρόμαυρο χρώμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. 

**Το κομμάτι που αποτυπώνεται είναι σε παραλλαγές από το ολόκληρο σχέδιο και ενδέχεται να είναι διαφορετικό από το δείγμα της φωτογραφίας.**

ΧΡΩΜΑ
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

MESTANGO

Οι θήκες καπνού Mestango σχεδιάζονται και κατασκευάζονται χειροποίητα στην Ελλάδα και έχουν καταφέρει να εξάγονται στις περισσότερες μεγάλες αγορές. Ανεξάρτητα από το στυλ που θα επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλες οι δερμάτινες θήκες καπνού Mestango είναι εξαιρετικής ποιότητας και φινιρίσματος. Ειδικά σχεδιασμένες για τις διεθνείς αγορές, οι θήκες καπνού Mestango κατασκευάζονται χειροποίητα από μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση που παράγει ποιοτικά δερμάτινα είδη στα περίχωρα της Αθήνας από το 1966. Με περηφάνια για το σχεδιασμό και την αρτιότητα των προϊόντων τους υπόσχονται ένα κομψό, μοντέρνο και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

1013-1

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας