PETERSON - Derry Rustic 01 Πίπα Καπνού

Κωδικός PDR01

135,00 €
με ΦΠΑ

Μια υπέροχη πίπα καπνού από την Peterson σε σκούρο καφέ χρώμα, με μπολ σε σχήμα Pot, έντονα ανάγλυφο και εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό επιστόμιο στο χρώμα της καραμέλας. Το επιστόμιο με το μπολ ενώνονται με ένα φαρδύ, γυαλιστερό, ανοξείδωτο δακτύλιο που έχει ανάγλυφο το σήμα της μάρκας. Μια ιδιαίτερη πίπα με την εγγύηση ποιότητας της εταιρείας Peterson που συνδέει με απόλυτη αρμονία το κλασικό με το καινούριο, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό κάπνισμα για κάθε λάτρη της πίπας.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

PETERSON

Το 1874, μόλις ένα χρόνο μετά τη λήψη του βραβείου για τις προσπάθειές του στη Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου το 1873, ο γερμανός μετανάστης Frederick Kapp μετέφερε την επιχείρηση λιανικής πώλησης πιπών από το Λονδίνο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Μέσα σε ένα χρόνο, ο Frederick προσέλαβε έναν νεαρό Λετονό ξυλουργό, τον Charles Peterson, για να βοηθήσει στην παραγωγή και επισκευή. Το 1890, μετά από 15 χρόνια κατασκευής και επισκευής πολλών πιπών, και σκεπτόμενος πώς να βελτιώσει το design τους, ο Peterson εξασφάλισε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο όνομά του, με τίτλο "Μια νέα και χρήσιμη βελτίωση στις πίπες καπνού", εισάγοντας ένα μοναδικό σύστημα σχεδιασμένο για να απομακρύνει την υγρασία μακριά από τον καπνό και να προσφέρει μια πληρέστερη γεύση.

Το 2018, το εργοστάσιο βρίσκεται υπό νέα διεύθυνση. Ενισχύθηκε η τεχνολογία, ο έλεγχος αποθεμάτων, ο ποιοτικος έλεγχος και η επιχειρηματική καινοτομία, σε αντίθεση με οτιδήποτε στην ιστορία της Peterson, διατηρώντας παράλληλα τις παραδοσιακές διαδικασίες και τις τεχνικές κατασκευής πιπών. Παρόλο που η Peterson εισέρχεται σε έναν νέο κόσμο σύγχρονων επιχειρηματικών πρακτικών, παραμένει αφοσιωμένη στην κληρονομιά της. Ως το παλαιότερο εργοστάσιο πιπών briar που λειτουργεί αδιαλλείπτως, η Peterson έχει μια συγκεκριμένη παράδοση που πρέπει να υποστηρίξει, μια κληρονομιά χειροτεχνίας που χρονολογείται πάνω από 150 χρόνια.

PDR01

Χαρακτηριστικά

ΜΗΚΟΣ
139mm
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΠΟΛ
40mm
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΠΟΛ
22mm
ΥΨΟΣ ΜΠΟΛ
46mm
ΒΑΘΟΣ ΜΠΟΛ
39mm
ΒΑΡΟΣ
53gr
ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ
9mm
ΣΧΗΜΑ
POT
ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΜΠΥΛΩΤΗ

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας