• Νέο

SAVINELLI - St.Nicholas 2024 606 KS Συλλεκτική Πίπα Καπνού

Κωδικός SAVSTNICH606KS2024

119,00 €
με ΦΠΑ

Από την πρώτη της κυκλοφορία το 2013, η σειρά St.Nicholas παραμένει μια πολυαναμενόμενη ετήσια συλλεκτική έκδοση της Savinelli που σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου των γιορτών. Η σειρά αυτής της χρονιάς παρουσιάζεται με σκούρο καφέ, rustic, μπολ, κόκκινο δακτυλίδι, πλαισιωμένο από δύο λεπτότερα χρυσά και κίτρινο επιστόμιο στο χρώμα της καραμέλας από εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό. Κάθε χρονιά η πρωτοτυπία της σειράς συγκεντρώνεται στα ιδιαίτερα όμορφα και προσεγμένα επιστόμια σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα της Savinelli.

Σε σχήμα Billiard η 606KS είναι μια όμορφη, βολική πίπα με μεγάλο, ευρύχωρο μπόλ για να απολαμβάνετε το κάπνισμά της για περισσότερη ώρα. Μια εξαιρετική επιλογή για τη συλλογή σας σε όμορφα, γήινα χρώματα!!!

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

SAVINELLI

Η ιστορία της Savinelli ξεκίνησε το 1876 όταν ο Achille Savinelli Sr. άνοιξε ένα από τα πρώτα καταστήματα στο κέντρο του Μιλάνου στην οδό Orefici 2, κοντά στη διάσημη Piazza Duomo. Το μικρό κατάστημα, το οποίο βρίσκεται ακόμα στην αρχική του θέση, σύντομα έγινε χώρος συνάντησης όπου οι παθιασμένοι καπνιστές μπορούσαν να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν εμπειρίες.

Το 1918 γεννήθηκε ο Achille Junior. Ως νέος, ο Achille ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στην κατασκευή πιπών στο μικρό εργαστήριο στο πίσω μέρος του καταστήματος. Ήταν σε αυτό το εργαστήριο που ήρθε στο φώς η πρώτη γνήσια πίπα Savinelli. Όταν ο Achille Jr επέστρεψε από τον πόλεμο αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του παραγωγή πιπών υψηλής ποιότητας. Με τη βοήθεια των καλύτερων φίλων του, Amleto Pomé και Mario Vettoruzzo, ξεκίνησαν τη νέα επιχείρηση στην περιοχή Varese της βορειοδυτικής Ιταλίας.

Το 1948 ανοίγει το εργοστάσιο / εργαστήριο Savinelli, και οι πίπες που παράγονται εκεί άρχισαν να αποκτούν κύρος στις αγορές όλου του κόσμου. Παρά τον ανταγωνισμό, κατάφερε να φτιάξει ένα πολυτελές προϊόν ισάξιο των μεγάλων ονομάτων της εποχής και μάλιστα ξεπέρασε την ποιότητα παραγωγής τους, σε σημείο που η Savinelli έκτοτε έγινε το brand με τις υψηλότερες προδιαγραφές σε παγκόσμια βάση. Ο Achille Jr. μπόρεσε να ταιριάξει τη φαντασία με καλό γούστο, έχοντας μια καθαρότητα γραμμής για την οποία ήταν δικαιολογημένα περήφανος, και το πνεύμα του δίνει προσωπικότητα σε όλες τις Savinelli, μια ευχάριστη ισορροπία μορφής και λειτουργικότητας. Η φαντασία και η φινέτσα του μεταβιβάστηκαν αναμφίβολα στον σημερινό Savinelli, τον Giancarlo, ο οποίος διαχειρίζεται το ευαίσθητο έργο του εκσυγχρονισμού της εταιρείας, φροντίζοντας πάντα τη χειροποίητη, αυθεντική κληρονομιά της.

SAVSTNICH606KS2024

Χαρακτηριστικά

ΜΗΚΟΣ
155mm
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΠΟΛ
40mm
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΠΟΛ
20mm
ΥΨΟΣ ΜΠΟΛ
51mm
ΒΑΘΟΣ ΜΠΟΛ
43mm
ΒΑΡΟΣ
52gr
ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ
9mm
ΣΧΗΜΑ
BILLIARD
ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΜΠΥΛΩΤΗ

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας