PIPEX - Slim Πίπα Τσιγάρου Καφέ 6mm (S57)

Κωδικός PIPEXS57

15,90 €
με ΦΠΑ

Μια πίπα για slim τσιγάρο 5,7-6mm από την Pipex, σε καφέ χρώμα, που παίρνει φίλτρα silica gel των 6mm. Διαθέτει μεταλλικό εσωτερικό για καλύτερη σταθερότητα. Απορροφά μεγάλη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας, δίνοντάς σας ταυτόχρονα στυλ και χρώμα.
Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ακρυλικό πλαστικό.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

PIPEX

Ο πατέρας Γιώργος Στεφάνου έμαθε τα μυστικά της δουλειάς στο BRIGHAM M.F.G. του Καναδά όπου εργάστηκε ως μετανάστης, σε όλα τα στάδια παραγωγής από το 1968 έως το 1980. Το 1981 επιστρέφει στην Ελλάδα, ξεκινά τη δική του επιχείρηση, με βάση 2 χλμ. από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και μαθαίνει σιγά σιγά τα μυστικά της τέχνης στους δύο του γιούς, τον Αλέξανδρο και το Σταύρο, που συνεχίζουν την παράδοση με μεγάλη αγάπη και υπομονή μέχρι σήμερα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των ελληνικών πιπών είναι τα άριστα υλικά, η εξαιρετική ποιότητα και οι λογικές τιμές. Μόνοι τους αναζητούν την καταλληλότερη φυσική πρώτη ύλη από ρείκι, στα δάση των περιοχών της Άρτας, της Εύβοιας και της Ολυμπίας. Στη συνέχεια, η πρώτη ύλη περνά από διάφορα στάδια επεξεργασίας, για να ακολουθήσει, το τελευταίο στάδιο, το χειροποίητο φινίρισμα, το οποίο γίνεται με μεράκι, έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης με τέλεια εμφάνιση και υψηλή ποιότητα. Παρά τη γνώση όλων των μυστικών της κατασκευής πιπών και της εξειδίκευσης που αποκτήθηκε από την οικογενειακή επιχείρηση, για τόσα χρόνια δεν σταματάει να πειραματίζεται συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων της και στην κατασκευή νέων με κύριο στόχο τη μεγαλύτερη απόλαυση κάθε καπνιστή.

PIPEXS57

Χαρακτηριστικά

ΜΗΚΟΣ
6,8cm
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ
5.7-6mm

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας