LA AURORA - 115 Anniversary Toro

Κωδικός

17,00 €
με ΦΠΑ

Η τελειότητα αποκτάται μόνο με το χρόνο, ο χρόνος δίνει την εμπειρία και η εμπειρία αφήνει μια κληρονομιά. Το La Aurora 115 Aniversario είναι η κληρονομιά των 115 ετών εμπειρίας που δημιουργείται σε ένα πούρο. Είναι ένας καπνός που ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Με ένα ξεκίνημα που χαρακτηρίζεται από νότες μαύρου πιπεριού, η γεύση εξελίσσεται σε ένα δυνατό τελείωμα που τονίζεται από νότες κανέλας, καρυδιών και γεύσεις εσπεριδοειδών με μια κρεμώδη παρουσία ξύλου που χαρακτηρίζει όλη τη διάρκεια του καπνίσματος.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

LA AURORA

Το 1903, ο Eduardo León Jimenes ίδρυσε το εργοστάσιο πούρων La Aurora στο Don Pedro. Ξεκινά το όνειρο της δημιουργίας μιας χειροποίητης μάρκας πούρων με παγκόσμιες διαστάσεις. Η La Aurora είναι ο σπόρος του μεγαλύτερου επιχειρηματικού ομίλου της Δομινικανής Δημοκρατίας, του ομίλου ELeón Jimenes. Το 1914, η La Aurora τοποθετεί τα πρώτα δαχτυλίδια στα πούρα, φτιαγμένα από κόκκινο και χρυσό, με μια κεντρική αλληγορία του ισπανικού εθνόσημου. Το λιοντάρι εμφανίζεται για πρώτη φορά στο δαχτυλίδι La Aurora με τις λέξεις E.LEON (Eduardo León, ιδρυτής της εταιρείας) σε χρυσό χρώμα και σε κόκκινο φόντο. Αυτό το λιοντάρι θα γίνει το πραγματικό σύμβολο της μάρκας και ολόκληρου του γκρουπ.

Μετά από μια μακρά ιστορία, το 2007, η La Aurora επιστρέφει στη γενέτειρα, μεταφέροντας όλες τις επιχειρήσεις στο Guazumal. Εκεί, στην Ελεύθερη Ζώνη του Tamboril  βρίσκεται σήμερα η έδρα της εταιρείας. Τρία χρόνια αργότερα, οι επιτυχημένες κυκλοφορίες συνεχίζονται: τώρα είναι η σειρά La Aurora 107, ένα ισχυρότερο blend με νέα μεγέθη προσαρμοσμένα στη ζήτηση των καπνιστών. Με 115 χρόνια ιστορίας, το La Aurora είναι ένα σύγχρονο εργοστάσιο πούρων με περισσότερους από 1100 εργαζόμενους, που παράγει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο sticks ετησίως και έχει παρουσία σε 80 αγορές στον κόσμο σήμερα, με περισσότερα από 100 διεθνή βραβεία.

Χαρακτηριστικά

ΕΝΤΑΣΗ
ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΔΥΝΑΤΗ
VITOLA (ΣΧΗΜΑ/ΜΕΓΕΘΟΣ)
TORO
RING
52
ΜΗΚΟΣ
152mm

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας