DAVIDOFF - Millennium Robusto

Κωδικός 4220

30,00 €
με ΦΠΑ

Το Davidoff Millennium Robusto αντιπροσωπεύει την εποχή της τεχνογνωσίας της Davidoff στο blending.Τα παλαιωμένα καπνά Piloto, San Vicente και Olor, σε συνδυασμό με ένα ειδικό «151» Ecuador Connecticut wrapper το οποίο είναι ελαιώδες, σκούρο, έντονο και πολύπλευρο κάνουν αυτό το πούρο ιδιαίτερα γευστικό. Κατασκευασμένο με καπνό υψηλής ποιότητας και νότες από καραμέλα, γλυκιά σοκολάτα και πικάντικο λευκό πιπέρι το κάνουν ίσως ένα από τα καλύτερα πούρα της Davidoff.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

DAVIDOFF

Το εμπορικό σήμα Davidoff προέρχεται από το επώνυμο του ιδρυτή του, Zino Davidoff, ο οποίος διήθυνε ένα κατάστημα ειδών καπνού στη Γενεύη της Ελβετίας, από το 1936 έως το 1994. Ήταν γνωστός ως "Βασιλιάς των πούρων". Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Zino Davidoff αποφάσισε να αποκτήσει άδεια για την παραγωγή της δικής του σειράς πούρων.

Το 1967, ο Zino Davidoff προσεγγίστηκε από την Cubatabaco, το κρατικό μονοπώλιο καπνού της Κούβας, για τη δημιουργία μιας σειράς πούρων που φέρουν το όνομα "Davidoff". Τα πούρα παράγονταν στο νεοσύστατο εργοστάσιο El Laguito στην Αβάνα, το οποίο ιδρύθηκε για να κατασκευάζει τα προσωπικά πούρα του κουβανού προέδρου Φιντέλ Κάστρο, με το όνομα Cohiba. Το 1968, κυκλοφόρησαν τα πρώτα πούρα με το όνομα "Davidoff".

Μετά από πολλές διαφωνίες σχετικά με την ποιότητα και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας, οι Zino Davidoff και Cubatabaco αποφάσισαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους. Έπειτα από αυτό, τον Αύγουστο του 1989, ο Zino έκαψε δημόσια πάνω από εκατό χιλιάδες πούρα που θεώρησε χαμηλής ποιότητας και ακατάλληλα για πώληση. Όλα τα προϊόντα Davidoff που παρήχθησαν στην Κούβα διακόπηκαν επίσημα το 1991. Υπογράφηκε συμφωνία ότι δεν θα πωλούνταν πλέον πούρα Davidoff από την Κούβα. Το 1990, μετά τη διακοπή της παραγωγής κουβανέζικων προϊόντων, ο Davidoff άρχισε να παράγει πούρα στη Δομινικανή Δημοκρατία.

4220

Χαρακτηριστικά

ΕΝΤΑΣΗ
ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΔΥΝΑΤΗ
VITOLA (ΣΧΗΜΑ/ΜΕΓΕΘΟΣ)
ROBUSTOS
RING
50
ΜΗΚΟΣ
133mm

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας