OLIVA - Connecticut Reserve Petit Corona

Κωδικός OLCRPC

10,00 €
με ΦΠΑ

Το Oliva Connecticut Reserve είναι ένα blend με filler και binder από τη Νικαράγουα που ολοκληρώνεται με ένα εξαιρετικής ποιότητας Ecuadorian Connecticut wrapper. Το Connecticut Reserve Petit Corona είναι ένα ήπιο πούρο, παρουσιάζει πλούσιες γεύσεις, με λεπτές νότες ξύλου και απαλό, μεταξένιο καπνό που το καθιστούν τέλεια επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας. Παρά το ότι είναι ένα ελαφρύ, μικρό πούρο, έχει εντυπωσιακό προφίλ γεύσης και αρωμάτων που περιλαμβάνει νότες κρέμας, ξύλου, καφέ και γλυκών μπαχαρικών.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Εκτός αποθέματος

OLIVA

Ο Melanio Oliva έφτιαξε την πρώτη του καλλιέργεια καπνού στο Pinar Del Rio της Κούβας το 1886. Οι αναπτυσσόμενες δραστηριότητές του διακόπηκαν ενώ πολέμησε στον Κουβανικό Πόλεμο της Ανεξαρτησίας. Αφού επέστρεψε από τον πόλεμο, ο Melanio συνέχισε τις δραστηριότητές του στην καλλιέργεια καπνού. Στις αρχές της δεκαετίας του 1920 ο γιος του Melanio Facundo Oliva ανέλαβε τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Ο Facundo καλλιέργησε τα χωράφια καπνού της οικογένειας Oliva για αρκετές δεκαετίες. Καθώς η Κούβα κατακλύστηκε από τους κομμουνιστές, το τοπίο του καπνού άλλαξε. Ο γιος του Facundo, Gilberto Oliva, μετατοπίστηκε από την καλλιέργεια, σε μεσιτεία καπνού. Στις αρχές της δεκαετίας του '60 η πίεση έγινε πολύ μεγάλη και ο Gilberto ταξίδεψε από χώρα σε χώρα αναζητώντας τις συνθήκες για να αναδημιουργήσει αυτή τη χαρακτηριστική κουβανική γεύση.

Τα ταξίδια του τον πήγαν στην Ονδούρα, τον Παναμά, το Μεξικό και ακόμη και τις Φιλιππίνες. Ο Gilberto βρήκε τελικά εύφορο έδαφος στη Νικαράγουα. Σήμερα ο Gilberto μαζί με την οικογένειά του είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος καλλιεργητής καπνού με κουβανέζικο σπόρο της Νικαράγουας. Χρησιμοποιώντας αυτές τις δοκιμασμένες μεθόδους ωρίμανσης, ανάμειξης και κατασκευής που δημιούργησαν μια αυτοκρατορία, η σειρά πούρων Oliva συγκέντρωσε τόνους κορυφαίων αξιολογήσεων από ειδικούς του κλάδου και καταναλωτές.

OLCRPC

Χαρακτηριστικά

ΕΝΤΑΣΗ
ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΙΑ
VITOLA (ΣΧΗΜΑ/ΜΕΓΕΘΟΣ)
PETIT CORONAS
RING
38
ΜΗΚΟΣ
101mm

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας