OLIVA - Serie V Special Tabolisa Uno Edition Double Robusto

Κωδικός 52029

400,00 €
με ΦΠΑ

Το 2019, η Oliva Cigars άνοιξε τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής «Tabolisa Uno» για να δημιουργήσει πιο υγιεινές συνθήκες εργασίας, να βελτιώσει τον ποιοτικό έλεγχο και να ενισχύσει την παραγωγικότητα. Για να γιορτάσει τη μεγάλη επαναλειτουργία του εργοστασίου, η Oliva παρουσιάζει μια περιορισμένη έκδοση, ένα αντίγραφο κουτιού που μοιάζει ακριβώς με το νέο εργοστάσιο. Έχουν δημιουργηθεί μόνο 1.000 χειροποίητα κουτιά «Tabolisa Uno». Κάθε ένα είναι αριθμημένο, για να υπογραμμιστεί ο μοναδικός χαρακτήρας και η συλλεκτικότητά του. Περιέχει 10 πούρα Oliva Serie V Double Robusto, όλα ξεχωριστά τοποθετημένα στο δικό τους ξύλινο κουτί. Αυτά τα μικρότερα κουτιά αποτελούν αντίγραφα από τα παράθυρα και τις πόρτες του εργοστασίου.
Τα 1.000 κουτιά αντιπροσωπεύουν τα πρώτα 10.000 πούρα που κατασκευάστηκαν ποτέ στο νέο "Tabolisa Uno". Αυτά τα Double Robusto Serie V που παράγονται στο νέο εργοστάσιο έχουν διατηρηθεί ιδιαίτερα καλά. Έχουν ωριμάσει για 3 χρόνια, δίνοντάς τους μια ακόμα πιο πλούσια γεύση από τα πούρα παραγωγής Serie V που λατρεύουν οι aficionados εδώ και χρόνια. Το «Tabolisa Uno», που βρίσκεται στο Estéli της Νικαράγουας, όχι μόνο διπλασίασε την παραγωγή του, αλλά κατασκευάστηκε με τρόπο που εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία και υγρασία. Το περιβάλλον δεν είναι μόνο πιο ευχάριστο για τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, αλλά και ένα ανώτερο περιβάλλον για τα πούρα και τα premium καπνά που χρησιμοποιούνται. Με το σύνθημα: «κάθε λεπτομέρεια μετράει», το εργοστάσιο έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο για την ήδη εξαιρετική ποιότητα των πούρων Oliva.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

OLIVA

Ο Melanio Oliva έφτιαξε την πρώτη του καλλιέργεια καπνού στο Pinar Del Rio της Κούβας το 1886. Οι αναπτυσσόμενες δραστηριότητές του διακόπηκαν ενώ πολέμησε στον Κουβανικό Πόλεμο της Ανεξαρτησίας. Αφού επέστρεψε από τον πόλεμο, ο Melanio συνέχισε τις δραστηριότητές του στην καλλιέργεια καπνού. Στις αρχές της δεκαετίας του 1920 ο γιος του Melanio Facundo Oliva ανέλαβε τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Ο Facundo καλλιέργησε τα χωράφια καπνού της οικογένειας Oliva για αρκετές δεκαετίες. Καθώς η Κούβα κατακλύστηκε από τους κομμουνιστές, το τοπίο του καπνού άλλαξε. Ο γιος του Facundo, Gilberto Oliva, μετατοπίστηκε από την καλλιέργεια, σε μεσιτεία καπνού. Στις αρχές της δεκαετίας του '60 η πίεση έγινε πολύ μεγάλη και ο Gilberto ταξίδεψε από χώρα σε χώρα αναζητώντας τις συνθήκες για να αναδημιουργήσει αυτή τη χαρακτηριστική κουβανική γεύση.

Τα ταξίδια του τον πήγαν στην Ονδούρα, τον Παναμά, το Μεξικό και ακόμη και τις Φιλιππίνες. Ο Gilberto βρήκε τελικά εύφορο έδαφος στη Νικαράγουα. Σήμερα ο Gilberto μαζί με την οικογένειά του είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος καλλιεργητής καπνού με κουβανέζικο σπόρο της Νικαράγουας. Χρησιμοποιώντας αυτές τις δοκιμασμένες μεθόδους ωρίμανσης, ανάμειξης και κατασκευής που δημιούργησαν μια αυτοκρατορία, η σειρά πούρων Oliva συγκέντρωσε τόνους κορυφαίων αξιολογήσεων από ειδικούς του κλάδου και καταναλωτές.

52029

Χαρακτηριστικά

ΕΝΤΑΣΗ
ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΔΥΝΑΤΗ
VITOLA (ΣΧΗΜΑ/ΜΕΓΕΘΟΣ)
DOUBLE ROBUSTO
RING
54
ΜΗΚΟΣ
127mm

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας