LES FINES LAMES - Le Petit Flag Cuba Light (201085)

Κωδικός 201085

165,00 €
με ΦΠΑ

Ο πουροκόπτης της Les Fines Lames Cuban Flag, κατασκευασμένος από ξύλο και βαμμένος στα χρώματα της Κουβανικής σημαίας, με λεπίδα από 14C28N ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κοπής, απαράμιλλης ποιότητας και εξαιρετικού design. Κατάλληλο τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες και ικανό να κόψει το cap ενός πούρου εως και 70 ring.

Το κουτί περιλαμβάνει τον κόφτη LE PETIT, οδηγίες χρήσης, αυτοκόλλητα και ένα μικρό εξάγωνο εργαλείο κλειδιού για να αλλάξετε ή να συντηρήσετε τη λεπίδα. Στο εσωτερικό του κουτιού, θα βρείτε επίσης την κάρτα εγγύησης εφ' όρου ζωής. Απλώς σαρώστε τον κωδικό QR, ακολουθήστε τις οδηγίες και επωφεληθείτε από την ισόβια εγγύηση μόλις τον ενεργοποιήσετε online! Αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται επίσης στην ετικέτα στο εξωτερικό του κουτιού.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

LES FINES LAMES

Όταν σκεπτόμαστε τη Γαλλική Επανάσταση, ένα από τα πρώτα πράγματα που έρχεται στο μυαλό μας είναι η γκιλοτίνα. Αυτή η επανάσταση όμως, που ξεκίνησε το 2015 από τη LES FINES LAMES, έρχεται με τη δημιουργία και την καινοτόμο προώθηση ενός αξεσουάρ δύο σε ένα: τον πουροκόπτη - μαχαίρι. Η εταιρεία χτίζει ένα φημισμένο brand, προσφέροντας το μοναδικό premium κόφτη πούρων 100% κατασκευασμένο στη Γαλλία, κερδίζοντας τον τίτλο “Best Cigar Accessory» από το Cigar Journal για το 2022. Συνεχώς εμπλουτίζει το portfolio της με αξεσουάρ μοναδικού design και ιδιαίτερης αισθητικής και ποιότητας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καπνιστή.

201085

Χαρακτηριστικά

ΜΗΚΟΣ
115mm
ΒΑΡΟΣ
120gr

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας