XIKAR - Μεταλλικό Φορητό Σταχτοδοχείο Πούρου 1 θέσης (424)

Κωδικός XIK424

28,00 €
με ΦΠΑ

Μεταλλικό φορητό σταχτοδοχείο πούρoυ μίας θέσης με υποστήριξη. Έχει μοντέρνο σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι και στο κάτω μέρος έχει αποσπώμενη σχάρα για να πέφτει η στάχτη αλλά και για να αναπνέει το πούρο. Κλείνει αεροστεγώς με καπάκι για να μη διαχέονται οι μυρωδιές από τη στάχτη στο χώρο. Ένα πρακτικό αξεσουάρ για το αυτοκίνητο ή το σκάφος με την εγγύηση της Xikar. 

Εγγύηση:

Από εδώ και στο εξής, όσον αφορά τα είδη της Xikar στην Ελλάδα ισχύει εγγύηση για τα 2 πρώτα χρόνια από την αγορά τους και μετά από αυτό το διάστημα , για την κάλυψη της εφ’όρου ζωής επισκευής, θα πρέπει να απευθύνεστε στο κέντρο επισκευών της Xikar www.xikar.com/warranty λόγω μη διαθεσιμότητας ανταλλακτικών στην Ελλάδα. Δημιουργείτε ένα λογ/μο, συμπληρώνετε on line μια φόρμα επεξηγώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα σας καθοδηγηθεί αναλογα.

Η Xikar διατηρεί το δικαίωμα της επισκευής ή αντικατάστασης του προιόντος με αντίστοιχο ανακατασκευασμένο, ανάλογα με την παλιότητα και την κατάστασή του. Η περιορισμένη εγγύηση εφ΄όρου ζωής καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα αλλά δεν καλύπτει φθορά προερχόμενη από τη χρήση. Στο προιόν ΔΕΝ πρέπει να έχει γίνει προσπάθεια αποσυναρμολόγησης με σκοπό την επισκευή του, καθώς αυτό ακυρώνει την εγγύηση. Τα προιόντα πο καλύπτονται από την περιορισμένη εγγύηση εφ΄΄ορου ζωής είναι: αναπτήρες-πουροκόπτες-υγραντήρες-ψυγεία μεταφοράς-τασάκια.

ΧΡΩΜΑ
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες
XIK424

Χαρακτηριστικά

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
15x6cm

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας