XIKAR - Purotemp Round Digital Υγρόμετρο (XI832)

Κωδικός XI832

48,60 €
με ΦΠΑ

Τα υγρόμετρα XIKAR PuroTemp ™ έχουν επανασχεδιαστεί για να διασφαλίζουν με ακρίβεια τη μέτρηση της υγρασίας στον υγραντήρα σας, χωρίς να χρειάζονται βαθμονόμηση. Αυτό σας δίνει περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τα πούρα σας, και όχι για να τα φροντίζετε! Τα υγρόμετρα XIKAR κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές της εταιρείας για μακροχρόνια ακρίβεια και ελάχιστη συντήρηση. Εμφανίζουν με ακρίβεια τη σχετική υγρασία και τη θερμοκρασία στο υγραντήρα σας και ανανεώνουν την ένδειξη κάθε 10 sec.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

XIKAR

Τα αξεσουάρ της Xikar έρχονται για να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καπνιστή πούρων. Τα αναλώσιμα ύγρανσης, τα υγραντικά στοιχεία όσο και τα υγρόμετρα, αποτελούν καινοτόμες λύσεις για τη συντήρηση και ύγρανση των πούρων που ανταποκρίνονται με την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και στις πιο υψηλές προσδοκίες.

Ο Kurt Van Keppel, που ήθελε να αγοράσει έναν καλό πουροκόπτη το 1994, βρήκε ότι τα φθηνά, καθώς και τα υψηλών προδιαγραφών μοντέλα έχουν χαμηλή απόδοση, οπότε αποφάσισε να δημιουργήσει ένα με τον φίλο του, βιομηχανικό σχεδιαστή, Scott Almsberger. Το αποτέλεσμα ήταν ο κόφτης Xi! Οι δύο άντρες δημιούργησαν την Xikar Inc. Η XIKAR προήλθε από τη λέξη sikar, η οποία λέγεται ότι είναι η πρώτη ισπανική εκδοχή της λέξης Taino για το πούρο. Οι Tainos ήταν οι αυτόχθονες πληθυσμοί της Ισπανιόλας και της Κούβας, όπου ο Κολόμβος προσάραξε για πρώτη φορά όταν ανακάλυψε τον "Νέο Κόσμο" και μαζί με αυτόν, τον καπνό. Ο Van Keppel και ο Almsberger άλλαξαν το S σε X (που αντιπροσωπεύει 2 λεπίδες) και έβαλαν το X να κόβει το I, σαν ένα κόπτη που κόβει ένα πούρο!

XI832

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας