XIKAR - Υγραντήρας Ταξιδιού 10 Πούρων (210XI)

Κωδικός 210XI

65,60 €
με ΦΠΑ

Υγραντήρας ταξιδίου από την Xikar σε μαύρο χρώμα. Είναι αεροστεγής, αδιάβροχος και κατασκευασμένος από συμπαγές πλαστικό, προσφέροντας αντοχή σε πτώσεις. Η στεγανοποίηση με λωρίδα σιλικόνης, τον καθιστά αεροστεγή και υδατοστεγή. Διαθέτει ατσάλινους μεντεσέδες, απορροφητικό αφρό και κλειδαριά ασφαλείας.

Χωρητικότητα: 10 πούρα 

Εγγύηση:

Από εδώ και στο εξής, όσον αφορά τα είδη της Xikar στην Ελλάδα ισχύει εγγύηση για τα 2 πρώτα χρόνια από την αγορά τους και μετά από αυτό το διάστημα , για την κάλυψη της εφ’όρου ζωής επισκευής, θα πρέπει να απευθύνεστε στο κέντρο επισκευών της Xikar  www.xikar.com/warranty  λόγω μη διαθεσιμότητας ανταλλακτικών στην Ελλάδα. Δημιουργείτε ένα λογ/μο, συμπληρώνετε on line μια φόρμα επεξηγώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα σας καθοδηγηθεί αναλογα.

Η Xikar διατηρεί το δικαίωμα της επισκευής ή αντικατάστασης του προιόντος με αντίστοιχο ανακατασκευασμένο, ανάλογα με την παλιότητα και την κατάστασή του. Η περιορισμένη εγγύηση εφ΄όρου ζωής καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα αλλά δεν καλύπτει φθορά προερχόμενη από τη χρήση. Στο προιόν ΔΕΝ πρέπει να έχει γίνει προσπάθεια αποσυναρμολόγησης με σκοπό την επισκευή του, καθώς αυτό ακυρώνει την εγγύηση. Τα προιόντα πο καλύπτονται από την περιορισμένη εγγύηση εφ΄΄ορου ζωής είναι: αναπτήρες-πουροκόπτες-υγραντήρες-ψυγεία μεταφοράς-τασάκια.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

XIKAR

Ο Kurt Van Keppel, που ήθελε να αγοράσει έναν καλό πουροκόπτη το 1994, βρήκε ότι τα φθηνά, καθώς και τα υψηλών προδιαγραφών μοντέλα έχουν χαμηλή απόδοση, οπότε αποφάσισε να δημιουργήσει ένα με τον φίλο του, βιομηχανικό σχεδιαστή, Scott Almsberger. Το αποτέλεσμα ήταν ο κόφτης Xi! Οι δύο άντρες δημιούργησαν την Xikar Inc. Η XIKAR προήλθε από τη λέξη sikar, η οποία λέγεται ότι είναι η πρώτη ισπανική εκδοχή της λέξης Taino για το πούρο. Οι Tainos ήταν οι αυτόχθονες πληθυσμοί της Ισπανιόλας και της Κούβας, όπου ο Κολόμβος προσάραξε για πρώτη φορά όταν ανακάλυψε τον "Νέο Κόσμο" και μαζί με αυτόν, τον καπνό. Ο Van Keppel και ο Almsberger άλλαξαν το S σε X (που αντιπροσωπεύει 2 λεπίδες) και έβαλαν το X να κόβει το I, σαν ένα κόπτη που κόβει ένα πούρο!

Οι αναπτήρες XIKAR είναι τολμηροί, απλοί με λειτουργικά σχέδια που έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, δημιουργώντας προσιτά προϊόντα για ιδιαίτερους άνδρες και γυναίκες. Η μεγάλη γκάμα αναπτήρων για πούρα και πίπες της XIKAR συμπληρώνει τη διακεκριμένη σειρά κοπτών και punch και μπορεί να σας εγγυηθεί ότι ένα αξεσουάρ  XIKAR θα ικανοποιήσει τις υψηλές προσδοκίες που προσφέρει η μάρκα… για μια ζωή!

210XI

Χαρακτηριστικά

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
21,6x11,43x6,98cm

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας