XIKAR - Υγραντικό Βάζο Κρυστάλλων 118ml (XI808)

Κωδικός XI808

20,00 €
με ΦΠΑ

Τα υγραντικά βάζα XIKAR Crystal εκπέμπουν και απορροφούν υγρασία στον υγραντήρα διατηρώντας σταθερή υγρασία στο 70% RH. Όταν οι κρύσταλλοι συρρικνωθούν κάτω από το "Add Line" στο βάζο, απλώς ξαναγεμίστε με XIKAR PG Solution για βέλτιστο έλεγχο υγρασίας. Το βάζο των 118ml ρυθμίζει έως και 150 πούρα Εύκολο στη χρήση, απλώς ξεβιδώστε το επάνω μέρος, γεμίστε με PG Solution και τοποθετήστε στον υγραντήρα Αργή, σταθερή απελευθέρωση υγρασίας 70% Μπαίνει εύκολα στον υγραντήρα σας και περιβάλλεται από πούρα. Οι κρύσταλλοι XIKAR απορροφούν έως και 400 φορές τον όγκο τους μειώνοντας την ανάγκη επαναπλήρωσης τόσο συχνά.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

XIKAR

Τα αξεσουάρ της Xikar έρχονται για να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καπνιστή πούρων. Τα αναλώσιμα ύγρανσης, τα υγραντικά στοιχεία όσο και τα υγρόμετρα, αποτελούν καινοτόμες λύσεις για τη συντήρηση και ύγρανση των πούρων που ανταποκρίνονται με την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και στις πιο υψηλές προσδοκίες.

Ο Kurt Van Keppel, που ήθελε να αγοράσει έναν καλό πουροκόπτη το 1994, βρήκε ότι τα φθηνά, καθώς και τα υψηλών προδιαγραφών μοντέλα έχουν χαμηλή απόδοση, οπότε αποφάσισε να δημιουργήσει ένα με τον φίλο του, βιομηχανικό σχεδιαστή, Scott Almsberger. Το αποτέλεσμα ήταν ο κόφτης Xi! Οι δύο άντρες δημιούργησαν την Xikar Inc. Η XIKAR προήλθε από τη λέξη sikar, η οποία λέγεται ότι είναι η πρώτη ισπανική εκδοχή της λέξης Taino για το πούρο. Οι Tainos ήταν οι αυτόχθονες πληθυσμοί της Ισπανιόλας και της Κούβας, όπου ο Κολόμβος προσάραξε για πρώτη φορά όταν ανακάλυψε τον "Νέο Κόσμο" και μαζί με αυτόν, τον καπνό. Ο Van Keppel και ο Almsberger άλλαξαν το S σε X (που αντιπροσωπεύει 2 λεπίδες) και έβαλαν το X να κόβει το I, σαν ένα κόπτη που κόβει ένα πούρο!

XI808

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας