LES FINES LAMES - Havana Streets - Almendron Πουροκόπτης (212005)

Κωδικός 212005

175,00 €
με ΦΠΑ

Μια σειρά αφιερωμένη στους δρόμους της Αβάνας δε γίνεται να μην αποτίσει φόρο τιμής στο Almendrón. Το σύμβολο της ίδιας της Κούβας. Τα Almendrones είναι τα παλιά αυτοκίνητα των Αμερικανών, αρχικά από το 50′, που μπορείτε να δείτε στους δρόμους της Αβάνας και της Κούβας. Αυτά τα προ του 1959 αυτοκίνητα που αφθονούν στην Αβάνα είναι σίγουρα μέρος της πολύ ιδιαίτερης ατμόσφαιρας της πόλης και μια ισχυρή ανάμνηση της προεπαναστατικής περιόδου! 

Με λεπίδα από 14C28N ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κοπής, απαράμιλλης ποιότητας και εξαιρετικού design. Κατάλληλο τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες και ικανό να κόψει το cap ενός πούρου εως και 70 ring.

Το κουτί περιλαμβάνει τον κόφτη LE PETIT, οδηγίες χρήσης, αυτοκόλλητα και ένα μικρό εξάγωνο εργαλείο κλειδιού για να αλλάξετε ή να συντηρήσετε τη λεπίδα. Στο εσωτερικό του κουτιού, θα βρείτε επίσης την κάρτα εγγύησης εφ' όρου ζωής. Απλώς σαρώστε τον κωδικό QR, ακολουθήστε τις οδηγίες και επωφεληθείτε από την ισόβια εγγύηση μόλις τον ενεργοποιήσετε online! Αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται επίσης στην ετικέτα στο εξωτερικό του κουτιού.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

LES FINES LAMES

Όταν σκεπτόμαστε τη Γαλλική Επανάσταση, ένα από τα πρώτα πράγματα που έρχεται στο μυαλό μας είναι η γκιλοτίνα. Αυτή η επανάσταση όμως, που ξεκίνησε το 2015 από τη LES FINES LAMES, έρχεται με τη δημιουργία και την καινοτόμο προώθηση ενός αξεσουάρ δύο σε ένα: τον πουροκόπτη - μαχαίρι. Η εταιρεία χτίζει ένα φημισμένο brand, προσφέροντας το μοναδικό premium κόφτη πούρων 100% κατασκευασμένο στη Γαλλία, κερδίζοντας τον τίτλο “Best Cigar Accessory» από το Cigar Journal για το 2022. Συνεχώς εμπλουτίζει συνεχώς το portfolio της με αξεσουάρ μοναδικού design και ιδιαίτερης αισθητικής και ποιότητας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καπνιστή.

212005

Χαρακτηριστικά

ΜΗΚΟΣ
115mm
ΒΑΡΟΣ
120gr

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας