DAVIDOFF - Discovery Brazil

Κωδικός DFDBR

19,50 €
με ΦΠΑ

Ο καλύτερος Black Cavendish καπνός, εκλεπτυσμένος με μια νότα χρυσοκίτρινου Brazilian Virginia αποτελούν τη βάση του Davidoff Discovery Brazil. Οι φυσικές, κρεμώδεις νότες του καπνού συμπληρώνουν τέλεια τα αρώματα φρούτων και εσπεριδοειδών και εγγυώνται μια ισορροπημένη εμπειρία καπνίσματος. Πριν τοποθετήσετε τον καπνό στην πίπα σας, θα πρέπει να του δώσετε χρόνο να απελευθερώσει την υπερβολική υγρασία στο περιβάλλον. Στην αρχή οι φυσικές νότες καπνού βρίσκονται στο προσκήνιο και ο Brazilian Virginia λάμπει με το γλυκόξινο άρωμά τoυ, που θυμίζει κάπως μέλι του δάσους. Μετά από λίγα λεπτά, εμφανίζεται μια ενδιαφέρουσα νότα, η οποία προσθέτει ένα ελαφρύ άρωμα εσπεριδοειδών στον καπνό και τον συνοδεύει διακριτικά.

Ribbon Pipe Tobacco: Το Davidoff Discovery Brazil Pipe Tobacco είναι ένα έτοιμο μείγμα καπνού. Το Ribbon Cut είναι η πιο συχνή μορφή κοπής του καπνού πίπας. Ο κατασκευαστής κόβει τον καπνό ξεχωριστά σε λωρίδες και στη συνέχεια αναμειγνύει τις ποικιλίες. Οι λωρίδες καίγονται καλά και με συνέπεια, είναι εύκολο να μπουν στο μπολ της πίπας και αναμιγνύονται όμορφα.

Συσκευασία 50gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.
* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

DAVIDOFF

Με τη σειρά καπνών πίπας Discovery, η Davidoff προσφέρει στους περιπετειώδεις λάτρεις της ευκαιρίας να ανακαλύψουν άλλα συναρπαστικά νέα μείγματα, συναρπαστικές γεύσεις στον ουρανίσκο και τελετουργικά πίπας. Όπως όλα τα προϊόντα Davidoff, αυτή η σειρά ξεχωρίζει με μια καλλιεργημένη φινέτσα. Εμπνευσμένη από το πρωτοποριακό πνεύμα και το πάθος του Zino Davidoff για ολοένα καινούργιες ανακαλύψεις, η Davidoff οδηγεί το σύγχρονο καπνιστή πίπας στο να απολαύσει μια ποικιλία από υπέροχες γευστικές εμπειρίες και νέες περιοχές καλλιέργειας καπνού.

DFDBR

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας