DAVIDOFF - Discovery Argentina

Κωδικός DFDA

19,50 €
με ΦΠΑ

Ο Virginia και ο Black Cavendish, αναμεμιγμένοι σε ίσα μέρη, αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια και αποτελούν την τέλεια βάση για την ελαφριά νότα μελιού που υπάρχει στο background. Ο Davidoff Discovery Argentina έχει σχεδόν τέλεια υγρασία και μπορείτε να τον βάλετε στην πίπα σας και να τον ανάψετε χωρίς προβλήματα. Η υποβόσκουσα γεύση μελιού είναι πάντα αισθητή, χωρίς να βγαίνει στο προσκήνιο, υποστηρίζει τα φυσικά αρώματα του καπνού. Το αποτέλεσμα είναι μια τριάδα από γλυκές και φυσικές γεύσεις Virginia, κρεμώδες Black Cavendish και λίγο μέλι.

Ribbon Pipe Tobacco: Το Davidoff Discovery Argentina Pipe Tobacco είναι ένα έτοιμο μείγμα καπνού. Το Ribbon Cut είναι η πιο συχνή μορφή κοπής του καπνού πίπας. Ο κατασκευαστής κόβει τον καπνό ξεχωριστά σε λωρίδες και στη συνέχεια αναμειγνύει τις ποικιλίες. Οι λωρίδες καίγονται καλά και με συνέπεια, είναι εύκολο να μπουν στο μπολ της πίπας και αναμιγνύονται όμορφα.

Συσκευασία 50gr

*Για παραγγελία αποκλειστικά καπνών πίπας, λόγω ελάχιστου κέρδους, δε γίνεται αποστολή με μεταφορική. Μπορείτε είτε να τους παραλάβετε από εμάς είτε να τους στείλουμε συνδυαστικά με άλλα προιόντα.

* Οι καπνοί πίπας εξαιρούνται από τον κανόνα των Δωρεάν Μεταφορικών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

DAVIDOFF

Με τη σειρά καπνών πίπας Discovery, η Davidoff προσφέρει στους περιπετειώδεις λάτρεις της ευκαιρίας να ανακαλύψουν άλλα συναρπαστικά νέα μείγματα, συναρπαστικές γεύσεις στον ουρανίσκο και τελετουργικά πίπας. Όπως όλα τα προϊόντα Davidoff, αυτή η σειρά ξεχωρίζει με μια καλλιεργημένη φινέτσα. Εμπνευσμένη από το πρωτοποριακό πνεύμα και το πάθος του Zino Davidoff για ολοένα καινούργιες ανακαλύψεις, η Davidoff οδηγεί το σύγχρονο καπνιστή πίπας στο να απολαύσει μια ποικιλία από υπέροχες γευστικές εμπειρίες και νέες περιοχές καλλιέργειας καπνού.

DFDA

Διαθέσιμα χρώματα

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας