Cigars Check

person Posted By: Focus On list In: Cigar Box On: comment Comment: 0 favorite Hit: 386

Πώς ελέγχετε τα πούρα σας:

Πιέζετε με τον αντίχειρά σας στο κέντρο ενός πούρου και προς τα κάτω έχοντας βεβαιωθεί ότι δεν πιέζετε το καπάκι γιατί εάν έχει στεγνώσει μπορεί να σπάσει. Ανάλογα με το μέγεθος του υγραντήρα σας, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία σε διάφορα πούρα. Τα πούρα σε ιδιαίτερα μεγάλους υγραντήρες μπορούν να εκτεθούν σε διαφορετικά επίπεδα υγρασίας λόγω της διαφορετικής εγγύτητάς τους με το υγραντικό στοιχείο.

Τα πούρα που είναι σωστά αποθηκευμένα πρέπει να πιέζονται ελαφρώς έχοντας παράλληλα μια κάποια αντίσταση. Αν πατήσετε ένα πούρο και ο αντίχειρας σας περνάει σχεδόν σαν να πιέζετε ένα βρεγμένο σφουγγάρι, είναι πολύ υγρό. Από την άλλη, εάν είναι τόσο σκλήρό που σας δίνει την αίσθηση ότι θα σπάσει, είναι σαφώς πολύ στεγνό. Παρόλο που οι 21 βαθμοί Κελσίου και η υγρασία 70% είναι οι ιδανικές συνθήκες για αποθήκευση πούρων, ο καλύτερος δείκτης μέτρησης της αποτελεσματικότητας του υγραντήρα σας είναι η κατάσταση των πούρων σας. Ελαφρές παραλλαγές από το ιδανικό 21℃ / 70% είναι εντάξει εάν τα πούρα σας είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να προκαλούν ανησυχία μόνο εάν είναι πολύ ξηρά ή πολύ υγρά.

Δεδομένου ότι τα πούρα είναι πορώδη από τη φύση τους, μπορούν να προσδώσουν γεύσεις το ένα στο άλλο ενώ βρίσκονται στον υγραντήρα σας. Η καλύτερη άμυνα ενάντια σε αυτό είναι να τα αφήσετε στα περιτυλίγματα σελοφάν βάζοντας τα μέσα. Δυστυχώς, αυτό δεν θα επιτρέψει στα πούρα να ωριμάσουν σωστά.

Αν σκοπεύετε να συντηρήσετε τόσο έντονα όσο και ήπια πούρα στο υγραντήρα σας και ανησυχείτε για τις αναμίξεις των γεύσεών τους, θα πρέπει να τα κρατήσετε ξεχωριστά χρησιμοποιώντας τα διαχωριστικά που περιλαμβάνονται στα περισσότερα καλά ξύλινα κουτιά. Αν σας αρέσει να διατηρείτε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα πούρων και ανησυχείτε, υπάρχει η λύση ενός υγραντήρα γραφείου ή κάποιου υγραντήρα με ξεχωριστά ράφια ή συρτάρια για να μπορείτε να διαχωρίζετε τα πούρα σας.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας