Cuban Plant Areas

person Posted By: Focus On list In: Cigar Box On: comment Comment: 0 favorite Hit: 635

Η Κούβα παράγει όλα τα φύλλα καπνού που κάνουν τα διάσημα Habanos, τα καλύτερα πούρα στον κόσμο.

Οι πέντε περιοχές καπνού της Κούβας είναι: Vuelta Abajo Zone, Semi Vuelta Zone, Party Zone, Remedios Zone και Oriente Zone. Στα δυτικά, στο Pinar del Río, η Vuelta Abajo παράγει τα καλύτερα πούρα στον κόσμο στις διάσημες vegas της, ιδίως εκείνα του San Luís και του San Juan, τα καλύτερα φύλλα στον κόσμο, του καλύτερου καπνού στον κόσμο, του Habano . Οι εκτάσεις με την καλύτερη καλλιέργεια καπνού χρησιμοποιούνται για τις ποικιλίες που προορίζονται για εξαγωγή και σχεδόν όλες βρίσκονται στην περιοχή που ονομάζεται Partido στην επαρχία της Αβάνας, και ειδικά στη διάσημη περιοχή που είναι γνωστή ως Vuelta Abajo, στα δυτικά του νησιού. 

Η Vuelta Abajo καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την επαρχία Pinar del Río, εκτός από το νότιο τμήμα της, το οποίο αποτελεί τη Semi Vuelta. Το κλίμα και το υπέδαφος αυτών των περιοχών είναι ιδανικά για την καλλιέργεια καπνού. Το έδαφος είναι βαθύ, αμμώδες και πλούσιο σε ορυκτά, με μέση θερμοκρασία 23 ° C και 65% υγρασία. Το μυστικό της Vuelta Abajo είναι ότι έχει μια εντυπωσιακή τριπλή δύναμη: στο "crown" (το υψηλότερο μέρος του φυτού του καπνού), τα φύλλα έχουν πολύ υψηλή συγκέντρωση σε νιτρικά άλατα που επιτρέπουν στα πούρα που φτιάχνονται από αυτά να είναι έντονα, γευστικά και, πάνω απ 'όλα στοιβαρά, κάτι που απαιτείται από ένα υπέροχο πούρο. Είναι έργο και ταυτόχρονα θαύμα της φύσης. Το κλίμα και τα εδάφη αυτής της περιοχής της κουβανικής επαρχίας Pinar del Río επιτυγχάνουν αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά. Κανείς μέχρι τώρα, οπουδήποτε στον κόσμο, παρά τις όποιες προσπάθειες δεν κατάφερε να μιμηθεί αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιήθηκαν κουβανέζικοι σπόροι φυτών, χώμα από την συγκεκριμένη περιοχή, δημιουργήθηκαν ειδικά θερμοκήπια, μάταια όμως, κανείς δεν επιτυγχάνει αυτό το επίπεδο, ούτε καν σε άλλες περιοχές του νησιού της Κούβας, εκτός από τη Vuelta Abajo.

 Η Semi Vuelta είναι η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή καπνού στο Pinar del Río και ο καπνός της, με παχύτερα φύλλα και εντονότερο άρωμα από αυτών της Vuelta Abajo, προοριζόταν στο παρελθόν για την αγορά της Βόρειας Αμερικής και την εθνική βιομηχανία πούρων.

Στη ζώνη Partido, καλλιεργείται καπνός που καλύπτεται με ύφασμα, για την απόκτηση πιό ανοιχτόχρωμων φύλλων με λεπτότερη και πιό φίνα υφή, όπου κατασκευάζονται πούρα πολυτελείας που προορίζονται για εξαγωγή.

Η ζώνη Remedios, που καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την επαρχία Las Villas, είναι μια από τις πλουσιότερες περιοχές καλλιέργειας καπνού στην Κούβα. Το φύλλο του είναι παχύ και αρωματικό.

Η Ανατολική Ζώνη παράγει καπνό χαμηλής ποιότητας για τοπική κατανάλωση και για τον εφοδιασμό της βιομηχανίας τσιγάρων. καταλαμβάνει τις περιοχές Bayamo, Mayarí, Alto Songo, Jiguaní και Sagua de Tánamo.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας