Επιλογή Υγραντήρα

person Posted By: Focus On list In: Cigar Box On: comment Comment: 0 favorite Hit: 811

Ιδανική είναι η επιλογή ενός ξύλινου κουτιού επενδεδυμένου με κέδρο ή ακόμα καλύτερα κατασκευασμένου εξολοκλήρου από μασίφ ξύλο κέδρου. Ένα ξύλινος υγραντήρας με κέδρο επιτρέπει την αργή και σταθερή απελευθέρωση αέρα και αερίων που δημιουργούνται κατά τη διαδικασία ωρίμανσης ενός πούρου. Οι ιδιότητες που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν υγραντήρα είναι οι εξής: θα πρέπει να είναι επενδεδυμένος με κέδρο, σταθερής κατασκευής, με καλό κλείσιμο και ένα υπερυψωμένο χείλος γύρω από το εσωτερικό του κουτιού έτσι ώστε να σφραγίζει αεροστεγώς. Ένας καλός υγραντήρας εάν συντηρηθεί σωστά, μπορεί να αποθηκεύει τα πούρα σας για όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Στην πραγματικότητα, υπήρξαν αναφορές για πούρα πριν από το εμπάργκο που «ανακαλύφθηκαν» σε υγραντήρες που είχαν τοποθετηθεί εκεί πριν από 40 ή 50 χρόνια και λέγονταν ότι ήταν απίστευτα γευστικά και αρωματικά. Αισθητικά, η επιλογή σας εναπόκειται και αντικατοπτρίζει την προσωπική σας αίσθηση του στυλ. Ένας καλός υγραντήρας μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα λειτουργικό μέρος του εξοπλισμού σας, μπορεί να είναι ένα έπιπλο που προσθέτει γοητεία και διάκριση σε ένα δωμάτιο, μπορεί να είναι ένα μικρό έργο τέχνης.

Όσον αφορά το μέγεθος, ιδανικό είναι ένα κουτί που μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 50 ή περισσότερα πούρα. Παρόλο που ενδέχεται να μην σκοπεύετε να διατηρείτε πολλά πούρα ανά πάσα στιγμή, οι μεγαλύτεροι υγραντήρες προσφέρουν την ιδανική ποσότητα κυκλοφορίας αέρα για τη σωστή παλαίωση των πούρων. Επιπλέον, δεν πρέπει να αποκλείσετε τη δυνατότητα αποθήκευσης ή αγοράς ενός ή δύο κουτιών απλώς και μόνο επειδή δεν έχετε αρκετό χώρο για αυτά.

Στην αγορά υπάρχουν επίσης μικρότεροι υγραντήρες ταξιδίου, χωρητικότητας 10 έως 20 πούρων, αλλά αυτά τα κουτιά, όπως υποδηλώνει το όνομά τους, έχουν σχεδιαστεί για ταξίδια και δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για μεγαλύτερα, αόριστα χρονικά διαστήματα. Μια άλλη επιλογή οικονομική μεν αλλά προσωρινή, είναι τα πλαστικά "Tupperdors". Στην καλύτερη περίπτωση, ένα πλαστικό Tupperdor θα αποτρέψει το στέγνωμα των πούρων σας ως προσωρινή λύση, όταν δεν έχετε χώρο για λίγα πούρα στον υγραντήρα σας, αλλά δεν αποτελεί αξιόπιστο υποκατάστατο της μακροχρόνιας αποθήκευσης που παρέχεται από ένα ξύλινο κουτί με επένδυση κέδρου.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας