Κύριες Χώρες Παραγωγής Πούρων

person Posted By: Focus On list In: Cigar Box On: comment Comment: 0 favorite Hit: 951

Κύριες Χώρες Παραγωγής Πούρων

Κάθε φορά που μιλάμε για πούρα, οι πρώτες σκέψεις συνήθως αφορούν την Κούβα, και ίσως όχι άδικα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες χώρες που παράγουν εκλεκτά πούρα και ανταγωνίζονται την κουβανέζικη εμπειρία.

Μεξικό

Η ιστορία του μεξικάνικου πούρου χρονολογείται από τους Μάγια, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν πίπες ή έφτιαχναν χαλαρά ματσάκια καπνού, κάτι σαν πρωτόγονο πούρο. Λόγω του ηφαιστειακού εδάφους στην περιοχή San Andreas του Μεξικού, παράγονται μερικά από τα καλύτερα πούρα. Το έδαφος είναι πλούσιο σε κάλιο και αποδίδει εξαιρετικό καπνό, καθώς και τα σκούρα περιτυλίγματα Maduro και το κομψό περιτύλιγμα του San Andreas.

Εκουαδόρ

Ο Ισημερινός δεν έχει μακρά ιστορία όπως άλλες χώρες όσον αφορά την παραγωγή πούρων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερεί σε ποιότητα. Στην πραγματικότητα, τα σύννεφα και η υγρασία στον Ισημερινό αποδίδουν ένα πικάντικο και γευστικό περιτύλιγμα πούρων, όπως το εξαιρετικό wrapper Habano του Εκουαδόρ.

Ονδούρα

Γνωστή για το εύφορο έδαφος και το εξαιρετικό κλίμα της, η Ονδούρα παράγει πούρα με συνήθως πιο έντονη και γήινη γεύση. Είναι μια περιοχή θυελλώδης και ορεινή με στρέμματα καπνού που καλλιεργείται από τους κατοίκους της για εκατοντάδες χρόνια, χρησιμοποιώντας κυρίως κουβανέζικο σπόρο.

Βραζιλία

Πρόκειται για μια χώρα που παράγει έντονο και σκουρόχρωμο καπνό, δυνατό σε ένταση και sun- grown wrappers με ουδέτερη, γλυκιά γεύση. Σχεδόν όλος ο βραζιλιάνικος καπνός καλλιεργείται στην περιοχή Bahia. Ωστόσο, όλες οι περιοχές στην ακτή του Ατλαντικού έχουν τα δικά τους μικροκλίματα και μεθόδους κάτι που δίνει μοναδικές γεύσεις στα πούρα.

Νικαράγουα

Πούρα από τη Νικαράγουα έχουν εξαιρετική γεύση λόγω του ηφαιστειακού εδάφους που είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Οι καιρικές συνθήκες εκεί είναι επίσης ιδανικές, οπότε υπάρχει μια εναλλακτική λύση που είναι γεμάτη γεύση και θεωρείται από τους καλύτερους καπνούς στον κόσμο. Αυτό που την κάνει μοναδική είναι το χώμα και τα μέταλλα που παράγουν πικάντικα και γεμάτα πούρα.

Δομινικανή Δημοκρατία

Η Δομινικανή Δημοκρατία ήταν η πρώτη χώρα, εκτός Κούβας, που καλλιεργούσε καπνό για πούρα και η γεύση τους είναι συνήθως ήπια και απαλή. Πρόσφατα, ωστόσο, η Δομινικανή Δημοκρατία δημιούργησε πούρα εκπληκτικά έντονα, οπότε ανεξάρτητα από την προτίμηση, είναι μια χώρα για που καλύπτει όλα τα γούστα, πόσο μάλλον αν λάβουμε υπόψη ότι χρησιμοποιούν τα καλύτερα long filler παλαιωμένα καπνά καθώς και υψηλής ποιότητας wrapper.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Εγγραφή

Νέος λογαριασμός

Εχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας